info & reservatie

03 449 88 00

U gelooft onze prijzen niet, bel ons even op

Reserveren van voertuigen

Reserveren kan best telefonisch : 03/449.88.00. Zo kunnen we bij reservering onmiddellijk nakijken welke voertuigen beschikbaar zijn en even checken of u aan alle voorwaarden voldoet.

Wanneer reserveren?

- Voor de meeste voertuigen kan dit tot 1 dag op voorhand en zelfs de dag zelf.

- Uitzondering voor de lichte vrachtwagens in het weekend, hier best enkele dagen op voorhand reserveren.

- Voor minibussen tijdens de schoolvakanties raden wij zelfs aan van enkele maanden op voorhand te reserveren. Omdat het hier meestal om groepen gaat, wordt dit meestal ook enkele maanden op voorhand gepland. Voor de minibussen zijn de reserveringen niet annuleerbaar.

Huurperiodes

Personenwagens

1 dag is 24 uur, afhaling en terugbrengen tussen maandag 8u00 en vrijdag 18u00.

Weekendtarief: vrijdag 18u00 en maandag 8u00.

Week is 7 dagen.

 

Lichte vrachtwagens

Dag (ma-vr ) 08h-17u ; ½ dag (ma-vr) 08u30-12u30 of 12u30u-16u30u ; nacht (ma-do) 18u-08u ;

Zaterdag : vr 18u-za 17u ; Zondag : za 17u-ma 8u.

Weekend

Onze burelen zijn zaterdag, zondag en op feestdagen gesloten.

U kunt voertuigen eventueel terugbrengen in het weekend.

Bij afhaling zullen instructies gegeven worden wat u met het voertuig, de papieren en sleutels moet doen. Voertuigen zullen dan maandagochtend of de ochtend na een feestdag ingecheckt worden en ook tot dan aangerekend. Lichte vrachtwagens die voor zaterdag of zondag tussen 16u30 en 17u30 gehuurd worden kunnen zaterdag tussen 16u00 en 17u00 binnengeleverd of afgehaald worden bij het personeel aan het benzinestation. Dit moet wel op voorhand voorzien zijn, anders zijn er geen papieren of contracten aanwezig.

Vereisten voor het huren.

Huurder / bestuurder moet minimum 23 jaar oud zijn.

(Opgelet : onder de 23 jaar zijn de voertuigen niet verzekerd!!!)

Bij afhaling hebben wij nodig:

- Een geldig officieel identiteitsbewijs waarop een duidelijk en leesbaar officieel adres staat. Belgische identiteitskaart met chip is ook goed. We kunnen het adres dan van de chip lezen.

- Een volwaardig rijbewijs dat tenminste 1 jaar geldig is. Al onze voertuigen zijn bestuurbaar met rijbewijs B (gewone autorijbewijs). Maximum 8+1 personen en voor lichte vrachtwagens maximum toegelaten massa 3.500 kg (voertuig + lading).

- Waarborg : Kredietkaart zoals Visa of Mastercard. Er moet een autorisatie mogelijk zijn tbv van de huur en de vrijstellingen. (Opgelet : Maestro en bancontact zijn geen kredietkaarten!!) De kaarthouder moet persoonlijk handtekenen.

Gebruik van het voertuig.

Brandstof: Is niet in de huurprijs begrepen. U vertrekt steeds met een volle brandstoftank. Bij het inleveren worden de voertuigen steeds voorgereden en volledig volgetankt. De prijs van deze tankbeurt komt mee op de eindafrekening.

Gebruik van voertuig in buitenland.

Wanneer u met het voertuig naar het buitenland gaat moet u dit duidelijk op voorhand melden. Wanneer u nalaat dit te melden zal het voertuig niet kunnen starten in het buitenland en zullen alle kosten voor repatriëring op u verhaald worden.

Voertuigen mogen in geen geval buiten de oude Europese Gemeenschap (maw niet naar Polen, Tsjechië, Kroatië, enz...)

Wat in geval van pech?

Binnen België is er bijstand voorzien door de invoerder in geval van motorpech. Bij verlies sleutels, verkeerd tanken of lekke band is er geen bijstand voorzien. Gaat u met het voertuig naar het buitenland, dan raden wij u aan een reisbijstand verzekering af te sluiten voor het voertuig.

Wat in geval van ongeval?

Er moet altijd een Europees aanrijdingsformulier ingevuld worden. Politie mag eventueel een pv opstellen. Indien we uit het aanrijdingsformulier, door beide partijen ondertekend, duidelijk kunnen opmaken dat u in uw recht bent, betaalt u geen vrijstellingen. In alle andere gevallen zullen de betreffende vrijstellingen worden aangerekend en eventueel bij uitspraak in recht terug betaald worden.